Followers

Tuesday, June 8, 2010

aku suke myeg!!

waaa....inilar kali pertama aku menggunakan perkhidmatan MyEG untuk renew road tax keta....bg aku, perkhidmatan ini sgt memudahkan bg mereka yg bekerja kerana tidak perlu keluar untuk menguruskan urusan pembaharuan road tax.

just duduk di dpn pc, mskkan nama dan no tel, dan pihak MyEG akan menelofon anda dan menguruskan segala2nya untuk anda..

tau2..road tax sudah siap....dan plg best, dihantar terus ke tgn anda di opis...siap ade discount plak tuh...ari tuh renew road tax + insurance, rm 330 aje...best2....

ini lar rupe nye road tax yg di hantar kepada ku di opis

next year, kalo renew ngan myeg lg..akan ade discount lg.... Woohoo!





3 comments:

alyyani said...

suka myeg gak! baru gak nak buat dgn myeg ni. roadtax kete expired next month. tp tu la, kena estimate bape sum insured dgn NCD. sudah nye kena tanya org insurance gak. hehee.. member ramai cakap myeg skang senang. tu yg buat gak tu :)

fazilzura said...

akak dh 2 thn renew just on the phone

mamashasha said...

akak nk try jgak myeg ni...mcm kes lea ni...means that your grant ade dgn bank or lea yg pegang? akak paham kita bank in duit kan pastu diorang renew kan....dioranng hantar car kad je kan? grant simpan kat bank tapi mcm akak, akak dah ambik so how? blh terangkan cik lea?hehe

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...