Followers

Wednesday, March 17, 2010

TAG DARI KAK MIE

1. first time jumpa with your hubby, bila and kat mana?
1st time jmp mase kt LimKokWing..time tuh, dia baru msk mase semester ke-2..pelajar tajaan MARA dr IKM...kt LimKokWing mmg tak ramai bdk melayu..bile dia masuk mase tuh...tentular aku pandang..tp lom tertarik lg

2. love at first sight?
taklar...time tuh saya sudah ade bf....
3. who is he when the first time you meet him?
pelajar tajaan MARA dari IKM

4. how long it takes for him to ask you out of a date?
mm..lame kot..coz sblm tuh cinta jarak jauh

5. first place dating?
aku dengan beraninye, aku memandu sorang2 ke Kluang, Johor semata2 untuk berjumpa dengan dia...1st time tuh aku drive sorang2 dr sban...time tuh umur aku 19thn..

6. how he proposed?
tak plan sgt...time tuh mmg dah rapat ngan keluarga kam..so, mereka yg set up kan untuk menyatukan kami

7. special date with your hubby?
01/01/04 - declare as a couple...tarikh tunang tak ingat...tarikh nikah 02/06/2007

8. changes that he asked you to do?
dia tak pernah mintak aku berubah ape2..semua perubahan yg berlaku pada diri aku adalah dari didikan dan tunjuk ajar dari dia selama kami bersama.

9. what is about him that you love so much?
walaupun suami ku tidak kaya dan berpelajaran tinggi, tp setakat nih, kasih sayang dan jagaan yg diberi oleh nya alhamdulillah
10. what is about him that you wish he would like change?
berhenti merokok..merokok merbahayakan kesihatan..iklan kementerian kesihatan
11. you will lose your mine and crack your head when he?
tak angkat phone bile time aku btul2 memerlukan die menjawab panggilan aku..
12. you will smile through your eyes for the whole day when he?
usik-mengusik aku...i liokeeeee...huhuh

13. complete below sentences 'my love towards my hubby is as big as..'
the galaxy

14. nak pass tag ni kepada siapa?

  • natt

  • wanie

  • cici

  • kak ecar

  • nurul

  • nafira

2 comments:

nome said...

thanks lea...dah buat keje umah yg akak bg...

alyyani said...

oo gitu rupe nye lea jumpa dgn hubby. hehe.. tp betul la dulu lim kok wing tak ramai malay students. kalau dah ada tu kena la tgk kan? heheh...

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...