Followers

Wednesday, February 10, 2010

budak 11thn lahirkan bayi???

hmmmm....dah tak terkata dah..nak ckp ape pun dah tak tau...bace tak kosmo arini? budak 11thn lahirkan bayi lelaki di AS....

adoyaiii....ku dah tak tau lar..mak ayah budak nih seolah2 merasakan perkara anak nye melahirkan bayi atau mengadakan hub sex di usia yg muda adalah satu perkara yang di ambil mudah...

aku mase umur 12thn baru dtg haid..bercinta??hmmm....bercinta tuh tidak lar..tp mmg lar aku akui, seawal umur aku 11thn, ade je lelaki yg nak ngorat....mungkin sbb size badan aku yg tinggi kot??ontahllarrr...tp ms kecik tinggi, tp skang, dah bantut!! ~hehehehe

pengetahuan ttg sex plak..seingat aku lar..aku pernah tanye kawan lelaki aku kulum tuh ape mase umur aku 15thn....die plak, marah2 aku knp tanye soklan tuh kat die..naik segan die..aku plak terpingga2 kerna tak tau ape itu kulum..sengal tul time tuh....

time aku, dah aku percaya, time2 sblm aku pun...perkara ttg sex adalah perkara yang memalukan untuk dibacarakan apatah lagi untuk melakukannye...nak pegang tgn bf pun amik mase hmpr setaun kot...punye lar malu walhal pegang tgn jer...

tp bile usia berganjak 20-an, baru lar btul2 aku memahami apa itu sex..bayangkanlar..awal 20an baru btul2 memahami sex tp budak nih umur 11thn dah lahirkan anak...seingat aku lar...mase umur 11thn, mak suh pakai bra pun malu.nak pakai sport bra je coz siap buat statement kt mak, akak lom tua lagi nk pakai bra..rase diri ni msh kanak2 kecil w/pun dah ade nenen sejak usia 9thn..

subhanallah...aku sgt risau melihat perkembagan kanak2 zaman skang..aku tidak tau lar bagaimana agaknye kelak ketika anak2 aku di zaman remajanya...

ya allah...lindungilar anak2 ku dr perkara2 yg diharamkan oleh MU


7 comments:

Ena said...

Memg tersangat risau kan..
ena pon cam nan juge.. x tau sgt mende tu.. malah dah kawen pon ader lg sitilah2 yg ena x paham.. beli org citer mule la terpinga2.. sbb memg rase malu la nak cerita mende2 camtu..

sumer bende jadi kat zaman kiter nie.. camner pulak zaman anak2 kiter nanti.. pmemg ngeri nak pk sumer tu..
Moge dijauhkan dr segale perkare yg memalukan tu..

fazilzura said...

NAUZUBILLAH ..

hish takut ny dgr cite gini..

~aSHa~ said...

sgt advance org disane..kalah kita ni..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

huhu
aku pun sama
lambat tahu pasal sex
hahaha

shah-ila-ain said...

tulah kan kite nie nak anak ramai tapi nak membesarkan dan mendidik dorang ni dah satu hal..nanti dah besar dah belajar kenal hidup sendiri lagi payah...nak2 lagi dgn zaman skang ni macam2 halnyerr...aku rase bukan kat luar negara jerr..kat malaysia nie pun bebudaknyerr kecik2 dah pandai dahhh.....seram lah weihh...tengoklah anak kite memasing yerkk..

Ibu Mifzal Arsyad said...

ha ah..budak2 skang makin teruk..terlalu banyak benda yg diaorg dah tau yg kita sbg org tua pun kdg2 ada yg masih x tau kan..huhu..

|| NaFiRaa || said...

amat menakutkan... harap2 anak2 kita di lindungi dr perkara2 yg x baik..

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...