Followers

Tuesday, February 9, 2010

cuti2 malaysia

pade 30/01/10, aku sekeluarga telah bercuti di a'famosa water world...aku amik pakej promotion..rm18 je untuk semua termasuk bilik..i mean, bilik 2h1m (rm18), safari (rm18), water world (rm18) dan cowboy town (rm18)..murahkan???

mmg shiok abih lar....kirenye 1st family vacation pas dapat adik kipi...best2...nnt nak pegi lagi pas adik kipi besar skit....


this week plak, kami sekeluarga akan ke kuantan, family trip keluarga mentua aku....nnt aku update cite kuantan plak next week...


9 comments:

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHH syok nye g sano.. dh la ma x g .. dulu dpt tiket pree dr kawan .. time tu akil xdak lg.. so lepak berdua..

LeaKhalid said...

to kak zura : gi ngan family best..gi berdua pun best...mane lar kot2 nak wat gathering for blogger moms kt saner ker..hehehe..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

macam best jer
macamna nak dpt pakej tu?

alyyani said...

adik kipi da besar, senang nak gi jalan kan? 2 2 anak lea mmg macam muka lea tau. comel!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

bestnyer ke afamosa.. jue tak jejak2 lagi kat situ even kg kat melaka.. huhuhuhu..!!~

nome said...

dlm diam dah merayap ke sana ek? ekeke...soker tgk lea dan family bergumbira kat sana...eloklah tu...rajin2lah gi vacation pasnih...sure dpt releasekan tensen lea dan asben

Ryn said...

murahhnyaa..RM18 jer?? berbaloi laa kalo gitu

~aSHa~ said...

wah murah la rm18 tuk semua kategori..mcmane dpt....syok ar

LeaKhalid said...

a'ahh...
murahkan ?
a'famosa buat promotion sempena 18th anniversary...itu pasal semua rege rm18 jer... :D

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...