Followers

Thursday, June 3, 2010

happy 3rd anniversary


yeayyyy to me!! happy 3rd anniversary to me!! yeayyyyy Bride And Groom

alhamdulillah...semalam, 2hb june, adalah tarikh aku bernikah & bersading pada 3 thn yg lalu....
alhamdulillah, 3thn kami melayari bakhtera rumah tangga, kami dikurniakan dengan 2 anak teruna yg semakin membesar...

kad ucapan dr ku buat suami

oleh itu, sempena dengan ulangtahun perkahwinan kami, aku telah bercuti semalam utk membuat persiapan bg meraikan hari bersejarah buat aku dan kam   

plan nye adalah, aku memasak utk dinner (ate uwang tak byk ntuk candle light kt luar..huhuhuh) dan tgk wayang..menu yg aku plan ntuk msk adalah LEMON CHICKEN, CENDAWAN GORENG+SMBL KICAP & TOMYAM SEAFOOD

pagi2, pas anta anak2 ke nursery, aku blk umah...bsh semua baju dan sidai....kendian, vacuum umah...tgh hari, aku kuar ntuk lunch sorang diri n beli brg2 ntuk memasak

jam 4ptg, kam blk, dan kami kuar menonton wayang...memandangkan kami mengejar waktu coz jap lg nk amik anak2, so kami just tonton wayang apa yg dah nk mula tayang...so, kami menonton filem SHREK FOREVER AFTER...movie nih best!!

otw dlm keta...pose dulu

pose dlm panggung

popcorn untuk kudap2 smbl menonton wayang

blk dr tgk wayang, kami amik anak di nursery n terus pulang ke rumah. smp dirumah, slps angkat kain, susukan anak2, aku pun turun ke dapur untuk memasak...so..inilar hasilnyaa...

lemon chicken

cendawan goreng

sambal kicap

semuanya

tomyam seafood

air plak..aku bikin AIR KELAPA LAUT...tp tak snap coz terlupa..perut sudah lapar...mahu jamah dgn cpt! ~hehehehehe

pada 1hb june, adalah hari ulang tahun perkahwinan mak n ayah aku yg ke-30..cantik kan nombor...mereka yg ke 30..aku plak yg ke 3...hehehe

semoga kasih kami berkekalan hingga ke akhir hayat-amin-







6 comments:

fazilzura said...

HAPPY ANNIVERSARY LALINKKK ..

semoga bahagia ke akhir hayat key ..

wahh menu mu , mengugat akak yg lapo ni .. adehh ..

SHAZA said...

happy 3rd anniversary to uols berdua......semoga berbahagia hingga keakhir hayat, amin...

~aSHa~ said...

hepi aniversary...semoga bahagia hingga ke syurga..amboi dating ye..


----------------------------------
cop nak tanya..ur nursery tutup kul bape? leh lewat ye amik?

mamashasha said...

happy 3rd anniversary lea..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat....sedapnye lemon chicken tu...buat sendiri eh?nak try la ....

Aleyn said...

Happy 3rd Anniversary!!!, Wahhhh cendawan goreng tepung tu menariklah...harus try...

LeaKhalid said...

to kak zura : time kasih(^^,)

to shaza : amin...time kasih(^^,)

to asha : amin...time kasih(^^,)..nursery smp kul 6 aje...tp kalo lmbt, leh bgtau yg kita lmbt, nnt dia charge OT

to kak bed : time kasih...senang je msk chicken lemon tuh..nk resepi, leh aje kal2..hehehe

to aleyn : time kasih..try2 ler...mudah aje..(^^,)

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...