Followers

Tuesday, March 2, 2010

dua budak botak!

haaaa...hamik...lame tak update blog, arini ajer, aku dah buat 4 n3...puas ati aku...hehehehe....
ni kes ari sabtu yg baru nih...aku rimas tgk pale anak2 aku...dgn rambut yg panjang melepasi telinga..haruslar aku mengambil langkah membotakkan pale abg dan adik..pegi salon, rm5 satu pale...
abg khalif ntah yg keberapa kali tah potong rambut coz rambutnye sgt cepat panjang...kt salon nih je, ini kali ke-3 dia potong kt salon nih...adik kipi plak, kali pertama potong di salon, potong sendiri dah byk kali jugak...


4 comments:

nome said...

tomeinyer dua jejaka botak nih...

alyyani said...

senang kalau lelaki. botakkan je. kalau ikut hati nak gak botakkan rambut nia tp dah pompuan kang lain sgt rupenye. heheh... 2 2 anak lea pun rambut lebat kan. kipi nmpk tembam dr abang dia la

shah-ila-ain said...

anak2 teruna ko yg semakin membesar...sure lagi ligat ehh nak kene perhatian lebih..hope ko sabar melayan kerenah dorang erkk..cabaran buat ibu muda mcm lea..

LeaKhalid said...

to kak nome: heheh...ade can nak jadi menantu ker? hahaha

to alya: he3..itu lar pasal..tgk nia nye rambut. lebat kemain.tp takkan nak botak plak kan..he3..a'ah..adik kipi berisi skit badan die..abg ikut papa, kurus, adik ikut mama, gemok! ~hahaha

to kak mel: adoi...cabaran tu kak mel..manjang ilang sabar jer...huhuh..tp idoklar melampau2 sgt marahnye..tegas skit jer..huhuhuh... :p

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...