Followers

Thursday, February 18, 2010

hupdated cite yang lame gilos!!!

hehehe...ini stori berkurun punye lame (lame lar sgt!!~hehehe)...lame tak lame lar..tp stori sblm Adik kipi di lahirkan.lmbt bukan ape, sbb aku baru je dpt pic2 ini dr abg aku...ye lar...aku menggunakan camera dia..si, tunggu dia save dlm thumb drive punya lar berkurun..adik kipi dah hmpr 8bulan baru lar dpt tgk pic2 ini...hehehe...

ini stori ttg vacation aku sekeluarga bersama family kam...terjadi pada last year..mase aku ngandungkan adik kipi yg ketika itu sudah berusia lebih kurang 33-34minggu dalam kandungan...

family kam mmg gemar buat family trip..last year, kami di bawa utk bercuti ke cameron highland...this year, kuantan..so, ini ade a few picas semasa kami di cameron..layanzzzzzz...





5 comments:

miloicekaw1119 said...

hai mak buyung!!!

nome said...

wahhh..lamanyer gambar ni terperuk dlm camera...ekkee...

baru la nampak pewot besar lea tuh...terkujat akak...

♥♥Tinie♥♥ said...

huahuahua betapa gomoknya ko
nasib bek sekarng ko slim melim kan??
hahahaha
so cute

Ibu Mifzal Arsyad said...

basi x basi la lea gmbarnya..ttp jd kenangan kan..

Aleyn said...

Bestnyer gi Cameron...biler lah nak sampai sana...Genting dah banyak kali...huhu

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...