Followers

Wednesday, January 6, 2010

Happy Birthday to me!!






HAPPY BIRTHDAY TO ME!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!
muahhhhh me....hug me....

tanggal 5 januari 1984, pade jam 02:04pg...aku di lahirkan di hospital raub, pahang....kelahiran aku adalah setelah 3thn abang aku dilahirkan...

smalam, pade tanggal 5 januari 2010, usia ku telah mencecah 26thn...pade usia ini, aku telah mempunyai suami dan 2 org anak lelaki yang berusia 17bulan dan 6bulan...belum memiliki rumah sendiri..yg ade cume kereta 2nd hand yang hanya mampu aku miliki....

sempena menyambut harijadi ku, suami telah membawa aku keluar menonton wayang AVATAR yang telah diwar2kan oleh kak nomie n imah sbg filem yang best(shiok jugaklar tonton)di JAYA JUSCO SEREMBAN 2....sblm menonton wayang, kami mengasah bakat kami dengan ber karok selama sejam di SEREMBAN PARADE....

tiada bunga, tiada hadiah, tiada kek, mahupun sekeping kad! ~huhuhu

10 comments:

el said...

hepi besday lea
semoga dmurahkan rezeki
semoga suksess
semoga bahagia
n yg terbaik tu lea sekeluarga ok

|| NaFiRaa || said...

hepi bezday mama lea!!!

Mikhail said...

hepi bday..
smg tahun baru ni memberi 1000 kebahagiaan dan keberkatan buatmu...

nome said...

epi besday to u!
epi besday to u
epi besday to u lea ku cayunk
epi besday to u
(sile nyanyi dlm lagu harijadi k)

hope sumer impian dan doa yg lea inginkan akan termakbul hendaknyer...dan semoga lea dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki...amin

mamashasha said...

hepi birthday lea...semoga panjang umo & murah rezeki....dan berbahagia....

fazilzura said...

HAPPY BELATED BESDAY LEA>.

wahhh meriah jgk tu smbut bday ..
but even xdak apa2.. ketahui lah .. kasih syg ikhlas dari Somi adalah segala nye (pengalaman ni)..

semoga manjadi anak & isteri yg solehah key

Reena said...

happy birthday kak lea..semoga panjang umur dan bahagia selalu

ppb_ppkp said...

HPPY BIRTHDAY LEA..KE 26 THN..MOGA PJG UMUR N MURAH REZEKI.
SAMA BIRTHDAY NGAN HUBBY AKAK.
LEA..BESTKAN AVATAR TU????RASA NAK TGK LAGI...
XPE LEA..XDAPAT HADIAH..JANJI HUBBY SAYANG

NurShahFamily said...

hapy belated besday ye lea ...
semoga suksess n bahagia selalu disamping keluarga tercinta

LeaKhalid said...

to el: tentiu...mudah2an..insyallah

to nafira: tentiu...

to mikhail mom: insyallah...tentiu

to mak itik: epi besday to me...lala..epi besday to me...lalala...tentiu kak mie..insyallah

to kak bed: insyallah..mudah2an..amin

to kak zura: a'ah kan..kasih sayang tuh yg penting..heheh..lea bersyukur...insyallah..mudah2an

to reena: tentiu dear

to imah: hehehe..btul lar..mmg shiok...tentiu

to nur: tentiu..insyllah..amin

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...