Followers

Monday, January 4, 2010

Nangis Contest By Mummy Ariq

**sticky mode**
**pliz scroll down for new n3**

Name of contest:

 Organized by:

The Banner:

the terms and conditions:

 ~ Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k... (DONE)

~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB)(DONE)1) http://deazliyanish.blogspot.com/
2) http://dorbrooch.blogspot.com/
3)
http://lolastation.blogspot.com/

~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB)(DONE)
~ Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..)(DONE)

~ Cerita lah sikit, kenapa diaorang leh nangis masa tuh...(DONE)


Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang saya nak menjenguk k(DONE)

Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari


HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA (Apa hadiah nyer akan di update kemudian)


Pemilihan pemenang akan di adili oleh Mr Hubby Wubby a.k.a En Md Azlan Samad


The Picture:
Name : Khalif Aidil bin Kamsani
Age : 17months

 The story :
al-kisahnye...saje jer sakat abang khalif nih..mama mmg suke kalo dpt sakat abg khalif hingga nangis. mama akan pura2 marah...nnt, tak semena-mena, abang khalif mesti nangis(same cam perangai mama mase kecik, anak manja mama nih! ~hehehe..anak pompuan sorang ler katakan...)...dlm pic nih, abang khalif didukung oleh papa...memujuk supaya abang khalif berenti nangis...~hehehehe...mama ingat lagi, mase kejadian, mama sedang pantang adik khilfi....sampai skang, kalo ade kesempatan, mama mesti sakat abag khalif smp nangis!!(perangai mama skang sama cam perangai atok khalif mase mama kecik!suke menyakat..like father like daughter!~hehehe..peace!!)



 












1 comment:

YANNA said...

sedih sangat nih.. gudluck

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...