Followers

Monday, April 26, 2010

minggu yg tak best!

seminggu dua minggu ini adalah minggu yg tidak besh utk diri ku....kerana 2 perkara ini...apakah perkara itu?

PERTAMA ari selasa lepas, aku ade training di KL. memandangkan aku tidak mahir memandu disekitar bandaraya kuala lumpur, aku memilih untuk menaiki komuter. awal2 pagi aku dah terpacak di ktm sban menunggu komuter coz training start kul 830am. tp biasalar....nama pun mak budak, pagi2, aku nak siapkan anak2 aku dulu, then baru kuar umah...aku smp ktm jam 730am, tp train smp kul 800am. aku tiba di tmpt training jam 930am...lewat sejam...tp oklar..coz baru start ms aku tiba...

ok..abih sudah pasal trainig

KEDUA aku demam panas!!! adoyaiiiii, sian diriku..hari khamis n jumaat aku MC kerna diserang demam panas....dah lama tak kena demam teruk...seksa rasenya...nasib baik lar ade kam yg menjaga aku dan anak2....

oleh itu, byk perkara yg aku tak sempat buat ....termasuk lar tag dr kak zura...nnt saya buat yee...(^^,)




4 comments:

fazilzura said...

lor cian nye..
now musim ... jaga kesihatan .. kalau teruk tu g klinik wat check up .. now H1N1 dh menular balik.. hope lea sihatttt kembali key

** keje skolah jgn x wat tau .. rotan nnt

mamashasha said...

alaah siannye lea....take care & get well soon ye....kite kene sihat kalau tak sape nak jaga anak & suami kita...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehehe ko fah ok ker?
anak aku pun demam gak

nome said...

laaaa....ciannyer awk kena dmm panas...mgkn kesan dari training kat kl ni kot...cepat2 sehat k...

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...