Followers

Thursday, April 29, 2010

ber bazookaaaaa

last two weeks, aku sekeluarga telah menyertai family kam beriadah di zoo negara. sgt ramai keluarga kam yg menyertai aktiviti itew.

kami gerak dr sban seawal pg dah tiba di zoo negara jam 900pg. adik kam yg menetap dikuantan turut menyertai aktiviti ini. beliau dan somi telah gerak dr arah kuantan jam 4pg...

sronok bile dpt berkumpul dan berjumpa sebegini..sgt meriah!!




9 comments:

fazilzura said...

FULAWEII .. besh nye family gethering..

g soo mmg besh , leps ni gzoo melaka plak yek , sana lg besh kut.. bersih skit..

Mamadam said...

wah syiooknye...pndi kipi dok dlm stroller..si aqipi ni asik la nk melekat ngn mama je...smpi ku kendong mcm org indon tu..huhuhu

alyyani said...

fuyooo ramai nye. kalau buat family day ni best ni. tgk je la stroller tu bape banyak yg pregnant pun gigih nak berjalan gak tu. mesti seronok kan?

lain la muka khalif dgn khilfi kan?

elly said...

eh ape cer..ko kan tgh mendiet...
amboi nk pinjam topi tu bleh?

LeaKhalid said...

to kak zura: hehe..buleh2, pasni zoo mlk plak

to natt: ayoo..tak larat mau kendong..mau patah pinggang kendong adik kipi tuh..lebih rela kendong abg khalif..(^^,)

to alya: mmg sronok dpt berkumpul...a'ah...yg same hanya lar mata n tanda lahir dorang..(^^,)

to elly: diet tuh takdelar..tp ontahlar..nape lar gue nmpk lebooo semacam..huhuhu

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

Gather2 bersama family sekali sekala syok gak kan..

p/s : adik nampak tembam.. si abg kurus jer..

shah-ila-ain said...

tgh teringinn gak nak ke zoo...lea, anak terune ko akak nengok relex jerr erkk tak melasak sangt...kire senang lah ko control erkk..

Aleyn said...

syoknyer beriadah ramai2...

LeaKhalid said...

to jue : a'ah..mmg abg lg kurus dr adik..sian abg tak cukup makan, mama tak bagi..hehehehe...

to kak mel : time nih dorang tak buat perangai sgt...if dtg pernagai, haru gaks dibuatnye..hehehe

to aleyn : mmg btul..syok beriadah beramai2 (^^,)

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...