Followers

Friday, November 20, 2009

18sx....melucassssss


harharhar...ape kes mulut camtuh tuh??? nak kena kiss ke nak kena tempeleng???? huhuhu...

actually, bukan ini yg mak nak cite...gambar tuh sekadar hiasan...

mak sbnrnye tgh runsing nih.....tp cite mak nih ade sedikit unsur 18sx...pade pembace2 yg bwh 18thn, sila dpt bimbingan dr makbapak ye...~huhuhu

ok..ok...seyes jap....pade mereka yg blom tahu, pas mak lahirkan khilfi, mak telah memakai IUD bg merancang keluarga..penggunaan IUD nih, telah sedikit sbyk mengganggu aktiviti intim kami suami isteri kerna....tiap kali asben meng"tutttttttt"... dia akan sakit di bhgn "tuttttttt" kerna terkena alat itu....

tp baru2 nih, kami ade bersame..tetapi die berase heran kerna, "tutttttt" nye tidak lagi sakit...malah..."tuttttttt" nye jugak tidak terkena pade alat itu....uikkksssS????disini misterinye bermula...dimane perginye alat itu??? slalonya..die akan terase bende alah itu tp kali ini tidak...???nak kate bende tuh jatuh kuar dr mak nye...takde plak...kalo ade,takkan mak tak perasan kan?? mustahil plak...abih tuh..kemanakah ia??? heran2...

inilah yg merunsingkan mak....walaupun bunyinya tidak baik...tp buat mase skang, mak taknak preggy lagi...cukuplar buat setakat ini....

adoiii..mane pergi alat ini??? heran2...musykil2...

nota kaki: adakah anda rase ini lucasss?~hehehehe

10 comments:

erlyda said...

better gi jumpa doc n check ok =)

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

p jumpa doc la wei..
tatuttt

~chekuna~ said...

lea... pi cek kat doc.. kot alat tu beralih..

mamashasha said...

lea....giler haper...bek ko pegi check ngan dr mana pegi alat tu wei...kang tak pasal2 lak ko berisi......

NurShahFamily said...

aik .... mana gi nya benda tu ? gi la check doc kalau tak keluar takut dia makin dlm huhuuhu asyik ditolak jer hahahahaha komen pun 18 sx hikhikhik

oYa said...

maybe dia dikedudukan yg sepatutnya kot sal tu tak skt...sbelm ni alat tu tak masuk btl.hahahahah tp ape2 pun baik g check..coz member oya ada gak pakai takde plak bgth yg masa tuttttttttt laki punya tuttttttttttt sakit... huhuhuhu

armouris said...

info tentang merancang keluarga kat sini - Merancang Keluarga Menggunakan Hormon

fazilzura said...

emm kalau pakai IUD ni mostly customer daku ada jgk yg pakai .. mmg time bersama dgn huby tu sgt2 x selesa... now leps diorg tau psl makjun planning yg daku makan .. terus diorg g kuor kan and start makan MAB ...

** ngeri betui cite org2 yg gune IUD ni .. huhuhu melibatkan dlman ... pehtu siap ado benang yg terjulur kan ...

LeaKhalid said...

huhuhu...seram plak lea dgr komen2 nih...komen kak oya jer yg tak seram...

alat nih mmg boleh beralih ye??lea ngan asben takde lar aktif sgt...seminggu skali je...angkat barang2 berat pun tidak...

nak try jugak MAB...tp takut sgt terlepas coz lea nih mmg culas skit mkn ubat...asyik ter"miss" jee...

LeaKhalid said...

huhuhu...seram plak lea dgr komen2 nih...komen kak oya jer yg tak seram...

alat nih mmg boleh beralih ye??lea ngan asben takde lar aktif sgt...seminggu skali je...angkat barang2 berat pun tidak...

nak try jugak MAB...tp takut sgt terlepas coz lea nih mmg culas skit mkn ubat...asyik ter"miss" jee...

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...