Followers

Monday, October 19, 2009

MANGSA BULI CONTEST

Haku a.k.a MOMMY QASTALANI ingin mencari 2 pemenang! Untuk menerima

1 pemenang – Miniature Anna Sui Night of Fancy
1 pemenang – Miniature Anna Sui Live Your Dream!

1. Kamu mesti ada blog ! (Harap maaf geng-geng facebook yek)>>>SUDAH PUAN.

2. Kamu mesti menetap di Malaysia. Harap maaf geng-geng foreigner obersea, kamu tidak layak (Jikalau kamu faham Bahasa Melayu ini)

>>>WARGA MALAYSIA PUAN..TULEN PUNYEEEEE....

3. Jadi FOLLOWER MoMMy Qastalani ini. Bole cari di side bar kiri (Keji tau main paksa-paksa gini!)

>>>SUDAH PUAN

4. Tepek MoMMy Qastalani dalam Blog List kamu (Kamu memang kejiiii ! PAKSA! TERSEKSA!)

>>>SUDAH PUAN

5. Copy-paste banner budak penyepit tersebut ke sidebar blog masing-masing dengan tajuk “MANGSA BULI CONTEST” dan link ke
entry ini (kamu terrer kan?)
>>>SUDAH PUAN

6. Letak hanya 1 photo mangsa kejadian (Hanya 1 yang terbaik! Kalo banyak2 pening juri!)

>>>SILA LIHAT PUAN

7. Oh ye, mangsa yang layak dipertandingkan adalah newborn baby sehingga seusia 7 tahun!

>>>SEMEMANGNYE PUAN
8. Hanya 1 penyertaan untuk 1 mangsa! (Kalau ada 9 orang anak, layak pertandingkan kesembilan mereka! Tapi dengan syarat; photo mangsa mestilah ketika umurnya bawah 7 tahun)

>>>DUA ANAK TP 1 FOTO JE PUAN

9. Kalo ada anak saudara, adik kakak di bawah 7 tahun juga bole dipertandingan
10. Nyatakan Nama Mangsa dan Umurnya ketika itu
>>>TAKDE ANAK SEDARE LAR PUAN

11. Karang special entry tentang kejadian buli tersebut. Then, hebahkan tentang "MANGSA BULI CONTEST" dengan link terus ke entry contest ini.

>>>AKAN DIURUSKAN PUAN
12. Bila dah siap, sila comment dalam entry ini dan tinggalkan url post kamu itu. Nyatakan sekali Nama dan Email Add kamu. Kalo x tinggal url terus ke post kamu, disqualified ye. (X larat eden nak jelajah setiap entry satu persatu utk cari entry sebenar) >>>BAIK PUAN

Tarikh Mati (dead line) adalah pada19 October 2009 jam 9 am.


so, inilah pic nye....tak ganas manapun..sesuai untuk tontonan kanak2 berusia 0bulan ke 7tahun.. ~thee

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




aksi pembuli dilakonkan oleh si abang yg bernama khalif aidil bin kamsani berusia 14bulan manakala yg dibuli adalah si adik yg bernama khilfi adha bin kamsani berusia 3bulan. bersesuaian dengan usia si abg, aksi bulinye adalah agak sopan dan manja, ala2 cover takut mama marah, di siku nye pale adik smbl buat2 pandang tempat laen. adik, awak redha je kan ngan ape je abg buat kt awak...~thee

2 comments:

alyyani said...

amboi, abang nak siku adik tp mcm takut2 gak ni. comel je dua2 tu. gudluck to khalif & khilfy ye..

el said...

ni kes buli2 manje ni..heheheh sweet jerk

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...