Followers

Monday, September 28, 2009

adik masuk hospital part-5




hari ini hari raya..org laen, sronok beraya di rumah bersame sanak saudara serta keluarga, aku plak, sambut hari raya di hospital...takpelar...aku pun bukannye buat persiapan tuk hari raya [w/pun begitu, sebak jugak wei ble dgr takbir raya kt tv, aku plak kt hospital berdua je ngan adik...]

asben aku dtg hospital dlm ku 10lebih..time kasih ler, die bawakkan aku ketupat, kuah kacang dan jugak rendang..sblm dpt jamah makanan raya, aku melantak dulu makanan yg disediakan oleh pihak hospital..

3 comments:

alyyani said...

lea, khilfi cmne skang? ape punca bole ade darah dalam kuan tu? syukur adik da tak ape2...beraya di hospital la lea sekeluarga ye.

Reena said...

kak lea how adik skg..hope everything ok...sedih dengar raya kat hospital...its ok..janji anak sihat nanti

KasiH said...

takper laa lea...demi ank kan...hope adik dah sehat sepenohnya...

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...