Followers

Monday, June 22, 2009

doAkan aku selamat ye

ari jumaat lps, aku MC...so, takdelar aku update blog...
aku smbg update blog ari nih coz aku di beri MC seminggu oleh doctor..alang2 duk umah, takde watpe kecuali rehat, aku amik kesempatan nk tulis blog gune laptop SIL aku nih...

ari ahad, cam besa, aku gi checkp up kt columbia hospital...skang nih, seminggu skali aku kena checkp up..tp ade cite ta bape nk best...tekanan drh aku naik..140/90...then, doc check bukaan rahim, dh 2cm terbukak...doc minta aku dtg blk sok, iaitu ari selasa, 23/6 tuk check tekanan darah lg..

andai tekanan aku naik tak turun2, aku akan di induce untuk mempercepatkan proses kelahiran...

so kawan2, lea arap sgt lar kawan2 doakan semoga tekanan darah lea tak naik n tak perlu di induce..kalo naik jugak, gamaknye, tak esok luse, bersalin lar lea...

papepun, lea arap n berdoa, semoga lea n adik selamat n sehat...kawan2 tolong doakan skali ye...time kasih byk...

3 comments:

suhida said...

lea,selamat bersalin ye..sbr ye.jgn tension2.doa banyak2 ye.aku doakan semoga semuanya selamat.

~chekuna~ said...

semoga lea selamat bersalin...

nurshah80 said...

rindunyer kat lea.... huhuhuhu.... pantang ok ker? tak sabo nak kongsi pengalaman lea.

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...